Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Török Miklós Távközlési ü.mérnök

 

Török Miklós Távközlési ü.mérnök 1966-ban születtem, a műszaki dolgok iránti érdeklődésem már gyermekkoromat is végigkísérte. Tanulmányimat a Széchenyi István Távközlési Műszaki Főiskolán végeztem el.
Az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését világ életemben lényegesnek tartottam.
Feleségem, Pocsai Kata feng-shui tanulmányait folyamatosan figyelemmel kísértem. A feng-shui alaptétele: a Csi előállítása, fenntartása, gyűjtése - a Sá Csi felismerése, megnevezése, megszüntetése. A Sá Csi fogalomkörébe sok egyéb dolgon kívül az elektromosság által gerjesztett zavaró inger is beletartozik. Az elektromosság a mai kor vívmánya, mégis a 6000 éves feng-shui tudományával össze lehet egyeztetni, mivel a Sá Csi az emberi szervezet számára ártó dolgokat jelöl, így a modern tudomány az ősi tudáshoz.
Szaktanácsadóként az elektromosság révén keletkezett elektroszmog felismerése, megnevezése, megszüntetése a feladatom. Az elektroszmog felmérése speciális műszerrel történik, indokolt esetben kivédésére vagy megszüntetésére is javaslatot teszek.
A feladataim közé tartozik: feng-shui témakörben történő szoftver fejlesztések, adminisztrációs és marketing feladatok, weblap készítés, karbantartás.

Aktualitás

ESZMOG Védelem MEGÚJULT RAYONATOROK! (Részletek az 'Eszközök' - 'Védelmi eszközök' menüpont alatt)

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

A nyitott W.C. fedél elősegíti a pénzem elfolyását?
A válasz rendkívül egyszerű, nem. Ugyanis a WC fedelek általában nem zárnak légmentesen. Minden esetre sokszor kedvezőbb az esztétikai élmény, ha le van hajtva a WC fedele.
A tanács eredete: babona
A tanács által várható változás: 1%
A tanácsnál főleg pszichés eredményre számíthat.

Adatvédelem   |   Impresszum   |    Jogi nyilatkozat
1999-2019. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |