Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Török Miklós Távközlési ü.mérnök

 

Török Miklós Távközlési ü.mérnök 1966-ban születtem, a műszaki dolgok iránti érdeklődésem már gyermekkoromat is végigkísérte. Tanulmányimat a Széchenyi István Távközlési Műszaki Főiskolán végeztem el.
Az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését világ életemben lényegesnek tartottam.
Feleségem, Pocsai Kata feng-shui tanulmányait folyamatosan figyelemmel kísértem. A feng-shui alaptétele: a Csi előállítása, fenntartása, gyűjtése - a Sá Csi felismerése, megnevezése, megszüntetése. A Sá Csi fogalomkörébe sok egyéb dolgon kívül az elektromosság által gerjesztett zavaró inger is beletartozik. Az elektromosság a mai kor vívmánya, mégis a 6000 éves feng-shui tudományával össze lehet egyeztetni, mivel a Sá Csi az emberi szervezet számára ártó dolgokat jelöl, így a modern tudomány az ősi tudáshoz.
Szaktanácsadóként az elektromosság révén keletkezett elektroszmog felismerése, megnevezése, megszüntetése a feladatom. Az elektroszmog felmérése speciális műszerrel történik, indokolt esetben kivédésére vagy megszüntetésére is javaslatot teszek.
A feladataim közé tartozik: feng-shui témakörben történő szoftver fejlesztések, adminisztrációs és marketing feladatok, weblap készítés, karbantartás.

Aktualitás

ESZMOG Védelem MEGÚJULT RAYONATOROK! (Részletek az 'Eszközök' - 'Védelmi eszközök' menüpont alatt)

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

A színek erőt adnak?
Kétségtelenül igaz, hogy az élénkítő hatású Jang színek fokozzák az éberséget és az aktivitást. Az éber ember több energiát szabadíthat fel, viszont az, aki folyamatosan kizsákmányolja saját energiaforrásait, az számítson arra, hogy sok betegség a kimerült szervezete kevésbé védett a kórokozókkal szemben.

Adatvédelem   |   Impresszum   |    Jogi nyilatkozat
1999-2019. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |