Feng Shui tekercs Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Elektroszmog mérés

Duna Tv - Elektroszmog

A környezetünk, lakó és munkahelyünk ma már elektroszmogtól szennyezett területnek nevezhető. Az általunk használt gépek, eszközök, dísztárgyak közül is sok elektromos energiával működik, így ezek is további elektroszmog források. A XXI. századi rohanó, stresszel teli életünk terhelése már teljesítőképessége határa felé halad.

Az elektroszmog egy összetett sugárzás halmaz. Ezt a sugárzást nem lehet látni, színtelen, szagtalan, íztelen, nincsen hangja és az ember szinte képtelen kikerülni az ingerzónájából.

Két nagy összetevő csoportja van, a mágneses váltómező és az elektromos váltómező. Az elektroszmogot ma már nevezik a legújabb kori környezetszennyezésnek is. Az elektroszmog az emberi agyban található bázismag rezgését szünteti meg. A tobozmirigy által termelt melatonin termelést is gátolja az elektroszmog. A melatonin haszna többek között a kutatók szerint, hogy gátolhatja a daganatsejt-növekedést (DNS-védelme révén), megakadályozhatja a bölcsőhalált.

Kétféle problémát okozhat az elektroszmog. Az egyik, ha egy helyen magas az értéke, a másik, ha nagy az ingadozása, mert ez stresszt okoz. Akár egyik, akár a másik van jelen, a szervezetet már akkor is terheli.

Az elektroszmog ingerlését akkor lehet pontosan felderíteni, ha az elektroszmog-mérő külön képes választani az elektromos váltómezőt és a mágneses váltómezőt. Jó, hogy ha az irányát is meg tudja határozni az ingerhatásnak.

FM6T Elektroszmogmérő műszer A Fauser Digital FM6T műszerrel megmérjük, mind az elektromos, mind a mágneses összetevőt is - természetesen mind a külső ingerzónák pl.: elektromos nagyfeszültségű távvezeték, mind a lakáson belüli elektromos berendezések által keltett elektroszmogot egyaránt.

Tanácsadásaink során irányelvként a Német Bioépítési Irányelvek Ajánlását tekintjük, mely hangsúlyoznám, hogy nem szabvány, hanem ajánlás.

Mező Extrém Erős Gyenge Nincs
Elektromos (V/m) <50 5-50 1-5 >1
Magnetikus (nT) <500 100-500 20-100 >20

Elektroszmog mérés

Ár (Ft)

Elektroszmog mérés
30000 Ft (ÁFA 0)
Budapest - kiszállási díj 6000 Ft
Megjegyzés: Az ár magába foglalja egy lakás/vagy családi ház teljes felmérését. Iroda(ház)/ lakóközösség esetén kérem hívjon.

Aktualitás

ESZMOG Védelem MEGÚJULT RAYONATOROK! (Részletek az 'Eszközök' - 'Védelmi eszközök' menüpont alatt)

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

A színek erőt adnak?
Kétségtelenül igaz, hogy az élénkítő hatású Jang színek fokozzák az éberséget és az aktivitást. Az éber ember több energiát szabadíthat fel, viszont az, aki folyamatosan kizsákmányolja saját energiaforrásait, az számítson arra, hogy sok betegség a kimerült szervezete kevésbé védett a kórokozókkal szemben.

Adatvédelem   |   Impresszum   |    Jogi nyilatkozat
1999-2019. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |