Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Radiesztéziai védelmi eszközök

Védekezés a sugárzások ártalmas hatásai ellen

Egy feng-shui tanácsadó számára fontos, hogy megnevezze a vizsgált környezetben található kedvezőtlen jelenségeket, és kivédje azok káros hatását. A sugárzások kellemetlen és ártó hatásai ellen lehet és kell is védekezni. Legjobb az egészséges életvitel, sok mozgás és egészséges vitaminokban, csiben gazdag táplálkozás. Ebben az esetben az immunrendszere erős lesz, és könnyen semlegesíti a kedvezőtlen hatások következményeit.

 • Geopatikus (földsugárzások) elleni védelmi módszerek és eszközök:
  • Legjobb megoldás az ingerzónák kikerülése, az ágy vagy az íróasztal áthelyezése egy zavarmentes helyre. Sokat mozogni tiszta, szabad levegőn, nagyokat gyalogolni és minél közvetlenebb kapcsolatba kerülni az Anyafölddel.
  • A másik védekezési mód azon a megfigyelésen alapul, hogy már túlterhelt immunrendszer könnyebben tud védekezni az ingerlő hatások ellen, ha legalább éjszaka nem azonos helyen kapja a rezgéseket. Vagyis minden nap a lakás másik pontján van a fekhely, az eredményesség mindig attól függ, mennyire túlterhelt az egyén immunrendszere.
  • Elnyeli, magába szívja pl.: vadgesztenye, szőrmék, só (hátránya, hogy egy idő után telítődik).
  • Eltolja, eltéríti pl.: piramis elv, oszlopok, tükrök, alufólia, Dávid csillag
  • Biomező-alakító eszközök (A sugárzást hagyja, az emberre gyakorolt hatását szünteti meg): Rayonex védelmi eszközök.
 • Elektroszmog szembeni védelmi lehetőségek:
  • A hálózat átalakítása, kiváltása árnyékolt hálózatra.
  • Éjszakánként a hálószobák áramtalanítása (pl.: kapcsoló vagy relé segítségével).
  • A belső falak árnyékolása (pl.: a lambéria alá alufólia vagy fémháló felragasztása és földelése).
  • A nagyon ritkán használt elektromos berendezések és hosszabbítók áramtalanítása, kihúzása.
  • Az egyes fogyasztókhoz árnyékolt kábelek használata.
  • Az éjjeli lámpák "helyes" bedugása (természetesen minden asztali lámpánál fontos, de legfontosabb az éjjeli lámpánál).
  • Biomező-alakító eszközök (A sugárzást hagyja, az emberre gyakorolt hatását szünteti meg, az eszköz alkalmazása esetén kimérhető az e-szmog): Rayonex védelmi eszközök.

 

Duplex család (Rayonex)

Geopatikus- és elektroszmogterhelés elleni objektum védelem a Rayonex-től

Duplex - Földsugárzás és elektroszmog védelem a Rayonex cégtől

2006.01.16-án a Duplex II. családot felváltotta a Duplex III-as család, melyre azért volt szükség, mert megnövekedett a környezetünk elektroszmog terheltsége. Az új Duplexekben ezért megnövelték az elektroszmog szembeni hatékonyságát.

Ez egy olyan biomező-átalakító készülék, mely képes levédeni egy bizonyos nagyságú területet. A földsugárzások és az elektroszmog emberre gyakorolt hatását képes megszüntetni (ingert szünteti meg). A Duplex család komplex védelmet ad a terében levő embereknek (állatoknak, növényeknek). A működési elve kettős. Az egyik funkciója az, hogy a geopatikus sugárzások ember számára kedvezőtlen ingerlését szünteti meg, interpolációval. A másik funkciója, hogy az elektroszmog által megszüntetett rezgést a térbe visszaállítja, így az agy bázismagja tökéletesen tud működni. Ez a kettős védelmi hatás az emberi szervezetet stressz mentesíti, és így az emberi szervezet képes az igazi munkájával foglalkozni.

 • Duplex család előnyei:
  • Nem bontja meg a Föld kozmikus kapcsolatait.
  • A geopatikus rezgéskomplexumok jellemzőit meghagyva védik az emberi szervezetet.
  • Csak az emberre hat oly módon, hogy sejtszinten megszünteti az ingerlő élményeket.
  • Könnyű és egyszerű a használata.
  • Nem korlátozza normál életvitelében tulajdonosát.
  • A készülék esztétikus önmagában és elhelyezését tekintve is, tehát ha nem rejthető el, akkor sem bontja meg a szoba vagy a lakás harmóniáját.
  • Jól illeszthető a berendezési tárgyakhoz.
  • A gyártó a nemzetközi szabványoknak megfelelően tud garanciát vállalni a termék minőségére.
  • Egyszerre több geopatikus és mesterséges sugárzás ellen is védelmet nyújt.
  • Az elektroszmog emberre gyakorolt ingerlő hatását megszünteti.
  • Tehermentesíti az immunrendszert, stressz mentesít.
  • Nincs benne forgó, illetve elektronikus alkatrész.

 

A Dupex III. Család hibalehetősége, nem megfelelő telepítés esetén:

Magyarországon, tapasztalataink szerint sok esetben, a berendezés üzembiztos működése az épület elektromos hálózatának hibájából eredően rossz. Ha a védőföld rossz, akkor az eszköz bizonytalanul, illetve átmenetileg mükődésképtelenné válik.

 • Ebből eredő hibák:
  • megmarad az egyént érő geopatikus terhelés,
  • továbbra is fennáll az agy bázismagját károsító elektroszmogban gazdag környezet,
  • nem szűnnek meg az alvási problémák, az emberi szervezet stressz szintje magas marad,
  • a betegségek gyógyulási folyamatai változatlanok maradnak.

A Duplex működését (illetve a helyi elektromos hálózat védőföldjét) évente egyszer ajánlott ellenőrizni!

Figyelem! A helytelenül telepített berendezés működési rendellenességei meggátolják a tényleges elektroszmog és geopatikus sugárzás elleni védelmet.

Duplex - Rayonex család - védelem

 

A Dupex IV. Család:

legújabb fejlesztés, nincs földelés, egyenletesebb védelmi karakterisztika!

Eszköz neve Duplex III. közepes Duplex III. nagy Duplex IV. nagy
Hatótávolsága (m²) 80 m²-ig 300 m²-ig 300 m²-ig
Eszköz ára (Ft) ÁFÁval 0 300000 375000
Egyéb díj (Ft) kiszállási díj

Rayosun - Elektroszmog elleni személyi védelem

Rayosun - Elektroszmog elleni személyi védelem a Rayonex cégtől

Elektromos környezetszennyezés azért terheli meg szervezetünket, mert olyan hatást jelent, amelyhez - mesterséges és új volta miatt - immunrendszerünknek még nem volt ideje alkalmazkodni. Az elektroszmog hatására a térben a 99,5 rezgés lecsökken, vagy megszűnik. Ez a 99,5 rezgés kell az agy bázismagjának tökéletes működéséhez. Ha ez nem adatik meg, akkor az elektrostressz hatása számtalan kellemetlen tünetben nyilvánul meg: okozhat fejfájást, nyugtalanságot, szédülést, fülzúgást, alvászavart, összpontosítási és gondolkodási nehézségeket, ingerlékenységet, szívritmus zavarokat, magatartásváltozást, depressziót. Az elektrostressz azért is veszélyes, mert az általa kialakult betegségek nem azonnal, hanem esetleg csak évek múltán jelentkezik, és súlyossága az egyén érzékenységétől függ. Az elektroszmog mérhető, erre a célra tervezett műszerekkel igazolható jelenség és káros hatásának ellensúlyozására néhány országban már tettek is hivatalos lépéseket. Japánban például terhes nő egyáltalán nem ülhet monitor előtt. Amíg a szabványok és a törvények nem írnak elő megfelelő szigeteléseket, szervezetünket védeni kell. A védekezés egyik megoldása a RAYOSUN 99,5 mint MOBILPAJZS védőtere. Ez a hordozható személyi védelmet biztosító eszköz nem oltja ki a sugárzást, hiszen akkor az elektromos berendezések működését zavarnánk meg, hanem közömbösíti az összetett elektromos rezgés egészségkárosító hatását.
Az adó úgy működik, mint egy antenna és állandóan előállítja a 99,5 rezgést. Így zavarmentes energia-felvételt tesz lehetővé az ultra finom bioenergia tartományban. Előállítja azt a rezgést, ami az elektrostressz hatására nem áll rendelkezésre az emberi szervezet számára. Használata egyszerű, nyakban vagy zsebben, esetleg táskában, az autó ülése alatt kell hordani, a RAYOSUN felirat a testtől elfelé mutasson. Az eszköz nem tartalmaz mozgó vagy használat közben elfogyó alkatrészeket, nem igényel energiát, ezért amíg egyben van működőképes.
Legaktívabb energiatere O 1 m X 3 m magas henger alakzat.
Ára: 35000 Ft (ÁFÁval)

Mini-Rayex - Földsugárzás elleni személyi védelem

Mini-Rayex - Földsugárzás elleni személyi védelem a Rayonex cégtől

Mini-Rayonex készülék, mely az embert érő földsugárzások által létrehozott ingerhatást képes megszüntetni kb. 2X2 m felületen. A Mini-Rayonex védőburkán belül az ártalmas sugárzások rendezett állapotban érik el testünket, így fejtve ki jótékony hatást. A burok nagysága függ a napszaktól, a Hold állásától, és az időjárástól. Így a szervezetünk alvás közben képes a pihenésre! A Mini-Rayonex pozitív terében a geopatikus ingerhatások nem hatnak károsan a szervezetünkre. A Mini-Rayonex akkor a leghatékonyabb, ha (nyugat-W; kelet-O ) tájolásban vízszintesen helyezik el és a „Mini-Rayonex” felírat felül legyen. Minden helyzetben hatásosan működik, élire állítva, autóban, zsebben, táskában. Ajánlott az irodai gurulós, forgószékek alá rögzíteni egy Mini-Rayonexet, mert a szék lábai, mint egy antenna összegyűjtik, felerősíthetik az ingerhatásokat és a gerincen keresztül az agyba juthatnak a sugárzások. így a széken ülő ember hamarabb elfárad, a figyelme szétoszlik.
A Mini-Rayonexet minimum naponta folyó hidegvíz alá kell tenni, mert egy anyag benne képes feltöltődni és így a védőburok hatása lecsökken.
Ára: 35000 Ft (ÁFÁval)

RAYONATOR

A Rayonatorok a réggebbi Eszmog Rayonator továbbfejlesztett változata, mely a régivel ellentétben ez önmagában is használható (a réggebbi fajta, csak Duplexhez csatlakoztatva volt alkalmazható). A HF (nagyfrekvenciás) Rayonátor egy új fejlesztés.

E-Szmog Rayonátor

Hatékony védelmet biztosít az elektroszmoggal szemben.
Ára: 190000 Ft (ÁFÁval)

Eszmog rayonátor

 

Nagyfrekvenciás Rayonátor

Levédi az embereket, állatokat a nagyfrekvenciás elektromágneses terek (mobiltelefon, vezeték nélküli telefon, Wi-Fi, stb...) által okozott káros hatásokkal szemben.
Ára: 350000 Ft (ÁFÁval)

Nagyfrekvenciás rayonátor

Aktualitás

ESZMOG Védelem MEGÚJULT RAYONATOROK! (Részletek az 'Eszközök' - 'Védelmi eszközök' menüpont alatt)

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

A nyitott W.C. fedél elősegíti a pénzem elfolyását?
A válasz rendkívül egyszerű, nem. Ugyanis a WC fedelek általában nem zárnak légmentesen. Minden esetre sokszor kedvezőbb az esztétikai élmény, ha le van hajtva a WC fedele.
A tanács eredete: babona
A tanács által várható változás: 1%
A tanácsnál főleg pszichés eredményre számíthat.

Adatvédelem   |   Impresszum   |    Jogi nyilatkozat
1999-2019. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |