Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Rendezvényeken igénybe vehető szolgáltatásaink

Feng-Shui tanácsadás

A Feng-Shui szó szerinti jelentése: szél és víz. Két olyan "valami", ami nehezen megfogható és folyamatos változásban van. Az ókori távol-keleti bölcsek úgy tartották, hogy a világban rend és egyensúly van, de az ember képes ezt a harmóniát az építményeivel és viselkedésével megbontani. Azt mondták, hogyha összhangban élünk a Föld szeleivel és vizeivel, szerencse kísér és boldogulunk az életben.
A Feng-Shui alapelvei megegyeznek a taoizmus (Lao-ce: Tao Te King) és a Yin-Yang iskola (Ji King: A Változások Könyve), mint filozófiai irányzatokban megfogalmazott alapelvekkel.

A Feng-Shui az emberi testen kívüli energiatér rendezésén keresztül a gazdagabb és a boldogabb élet megteremtését segíti elő.
Környezetünk tudatos energetikai megtervezésével megtapasztalhatjuk otthonunkban, vagy munkahelyünkön a harmónia élményét. Ez a tudatos térrendezés - az ősi összefüggések felismerésével - visszatérés az eredendő rendhez. Ezt nevezzük harmóniának. A gazdagság, boldogság, harmónia fogalmakat három síkon kell értelmezni; a test, a lélek és a szellem hármasságáról van szó.
Életfeladatainkat minden körülmények között el kell végezni, sorsfeladataink elöl nem térhetünk ki!

Tehát a Feng-Shui egy olyan térrendezési technika, amelynek a segítségével több módszerrel vizsgáljuk a környezetet, a Keleti Asztrológia segítségével a megbízót ismerjük meg. Az így kapott adatok segítenek a személyre szóló tanácsadásban.

Egy rendezvényen történő szóbeli Feng-Shui tanácsadás előnye, hogy személyesen találkozva felteheti kérdését, a házával, a lakásával, a munkahelyével kapcsolatban. A feng-shui tanácsadáshoz javasolt alaprajzot hozni, de ha valakinek nem áll módjában magával hozni azt, akkor közösen készíthetünk egy-két skiccet.

Sokszor tapasztaltuk már az egyes rendezvényeken a feng-shui tanácsadásaink során, hogy egy ház megtervezésének első fázisában a feng-shui tanácsok kifizetődők, hiszen nem csak a feng-shui által meghatározott energetikailag kedvező elveket vesszük figyelembe, hanem felhívjuk a figyelmet a praktikus dolgokra is. A tervezésnél jó átgondolni egy-egy ajtó, folyosó, ablak helyét, hogy a falak felhúzása után ne kelljen átépíttetni a területet.

Energetikai feng-shui tanácsaink arra irányulnak, hogy a leendő házban lakó személyek a lehető legjobban érezzék magukat, számukra a kialakult terek szinte segítő szándékúak legyenek.

A rendezvény folyamán a feng-shui tanácsadáshoz a lakók születési adatait elkérjük, hogy elkészítsük a Keleti Asztrológiai személyelemzéseket. A kiszámolt adatokat összevetjük a tér feng-shui jellemzőivel, így tudunk igazán személyre szabott tanácsot adni, akár olyan mélységig is, hogy melyik szoba kié legyen, lakóját a legmegfelelőbben segítve.

Rendezvényeken igénybe vehető szolgáltatásaink Árak
Feng-Shui tanácsadás
Keleti Asztrológiai személyelemzés
Megbeszélés tárgyát képezi

Aktualitás

ESZMOG Védelem MEGÚJULT RAYONATOROK! (Részletek az 'Eszközök' - 'Védelmi eszközök' menüpont alatt)

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

A nyitott W.C. fedél elősegíti a pénzem elfolyását?
A válasz rendkívül egyszerű, nem. Ugyanis a WC fedelek általában nem zárnak légmentesen. Minden esetre sokszor kedvezőbb az esztétikai élmény, ha le van hajtva a WC fedele.
A tanács eredete: babona
A tanács által várható változás: 1%
A tanácsnál főleg pszichés eredményre számíthat.

Adatvédelem   |   Impresszum   |    Jogi nyilatkozat
1999-2019. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |