Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Rendezvényeken igénybe vehető szolgáltatásaink

Feng-Shui tanácsadás

A Feng-Shui szó szerinti jelentése: szél és víz. Két olyan "valami", ami nehezen megfogható és folyamatos változásban van. Az ókori távol-keleti bölcsek úgy tartották, hogy a világban rend és egyensúly van, de az ember képes ezt a harmóniát az építményeivel és viselkedésével megbontani. Azt mondták, hogyha összhangban élünk a Föld szeleivel és vizeivel, szerencse kísér és boldogulunk az életben.
A Feng-Shui alapelvei megegyeznek a taoizmus (Lao-ce: Tao Te King) és a Yin-Yang iskola (Ji King: A Változások Könyve), mint filozófiai irányzatokban megfogalmazott alapelvekkel.

A Feng-Shui az emberi testen kívüli energiatér rendezésén keresztül a gazdagabb és a boldogabb élet megteremtését segíti elő.
Környezetünk tudatos energetikai megtervezésével megtapasztalhatjuk otthonunkban, vagy munkahelyünkön a harmónia élményét. Ez a tudatos térrendezés - az ősi összefüggések felismerésével - visszatérés az eredendő rendhez. Ezt nevezzük harmóniának. A gazdagság, boldogság, harmónia fogalmakat három síkon kell értelmezni; a test, a lélek és a szellem hármasságáról van szó.
Életfeladatainkat minden körülmények között el kell végezni, sorsfeladataink elöl nem térhetünk ki!

Tehát a Feng-Shui egy olyan térrendezési technika, amelynek a segítségével több módszerrel vizsgáljuk a környezetet, a Keleti Asztrológia segítségével a megbízót ismerjük meg. Az így kapott adatok segítenek a személyre szóló tanácsadásban.

Egy rendezvényen történő szóbeli Feng-Shui tanácsadás előnye, hogy személyesen találkozva felteheti kérdését, a házával, a lakásával, a munkahelyével kapcsolatban. A feng-shui tanácsadáshoz javasolt alaprajzot hozni, de ha valakinek nem áll módjában magával hozni azt, akkor közösen készíthetünk egy-két skiccet.

Sokszor tapasztaltuk már az egyes rendezvényeken a feng-shui tanácsadásaink során, hogy egy ház megtervezésének első fázisában a feng-shui tanácsok kifizetődők, hiszen nem csak a feng-shui által meghatározott energetikailag kedvező elveket vesszük figyelembe, hanem felhívjuk a figyelmet a praktikus dolgokra is. A tervezésnél jó átgondolni egy-egy ajtó, folyosó, ablak helyét, hogy a falak felhúzása után ne kelljen átépíttetni a területet.

Energetikai feng-shui tanácsaink arra irányulnak, hogy a leendő házban lakó személyek a lehető legjobban érezzék magukat, számukra a kialakult terek szinte segítő szándékúak legyenek.

A rendezvény folyamán a feng-shui tanácsadáshoz a lakók születési adatait elkérjük, hogy elkészítsük a Keleti Asztrológiai személyelemzéseket. A kiszámolt adatokat összevetjük a tér feng-shui jellemzőivel, így tudunk igazán személyre szabott tanácsot adni, akár olyan mélységig is, hogy melyik szoba kié legyen, lakóját a legmegfelelőbben segítve.

Rendezvényeken igénybe vehető szolgáltatásaink Árak
Feng-Shui tanácsadás
Keleti Asztrológiai személyelemzés
Megbeszélés tárgyát képezi

Aktualitás

ESZMOG Védelem MEGÚJULT RAYONATOROK! (Részletek az 'Eszközök' - 'Védelmi eszközök' menüpont alatt)

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

A színek erőt adnak?
Kétségtelenül igaz, hogy az élénkítő hatású Jang színek fokozzák az éberséget és az aktivitást. Az éber ember több energiát szabadíthat fel, viszont az, aki folyamatosan kizsákmányolja saját energiaforrásait, az számítson arra, hogy sok betegség a kimerült szervezete kevésbé védett a kórokozókkal szemben.

Adatvédelem   |   Impresszum   |    Jogi nyilatkozat
1999-2019. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |